SOFF och FXM presenterar anti-korruptionsverktyg

IMG_2659

Robert Limmergård, SOFF och FXM:s generaldirektör Ulf Hammarström presenterar tillsammans med Saabs vice-VD Lennart Sindahl, en  antikorruptionsutbildning som SOFF och FXM gemensamt tagit fram. Den nätbaserade utbildningen är tänkt att stärka företagen i försvars- och säkerhetsbranschen i deras antikorruptionsarbete och inspirera till vidare arbete och kunskap på området. SOFF kommer ställa som krav att alla företag som är knutna till organisationen genomgår utbildningen och FXM kommer uppmana de företag som söker stöd hos myndigheten att göra den. Utbildningen kommer också vara obligatorisk för anställda vid FXM. SOFF är den första branschorganisationen i världen på försvarsområdet som utvecklat en online-utbildning på antikorruptionsområdet.

Utbildningen går bland annat att hitta här.

Publicerat på 10 december, 2014, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för SOFF och FXM presenterar anti-korruptionsverktyg.

Kommentarer inaktiverade.