2015 års Försvarsföretagsdagar

Försvarsföretagsdagarna är ett samarrangemang mellan SOFF och SME-D, Försvarsmakten och FMV. I år hålls Försvarsföretagsdagarna den 17-18 novemberVår Gård Saltsjöbaden. Temat är Hur påverkar en förändrad hotbild relationen mellan marknad och försvar?

Försvarsföretagsdagarna modereras av Staffan Dopping. Bland föreläsare och deltagare ser vi nyckelpersoner från Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets Materielverk, Totalförsvarets Forskningsinstitut och försvarsföretagen. Programutkast för 2015 års konferens finns nu tillgängligt: Preliminärt program FFD 2015

Ämnen i år är Försvarsmaktens förmåge- och materielutveckling, försvarslogistik, innovation samt försvarsföretagens roll inom dessa områden.

Anmälan senast den 9 oktober. Då antalet platser är begränsat går det endast att anmäla max tre personer/organisation.

Vid frågor kontakta Catharina Stenius på SOFF (catharina.stenius (a) soff.se)

Publicerat på 11 september, 2015, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för 2015 års Försvarsföretagsdagar.

Kommentarer inaktiverade.