Imorgon börjar FFD15

Imorgon tisdag inleds Försvarsföretagsdagarna.

Under två dagar ska företag och försvarsmyndigheter tillsammans bland annat diskutera hur en förändrad hotbild påverkar försvarsmarknaden, dess förmåga att förse det svenska försvaret med en tillförlitlig försvarslogistik och hur förutsättningarna för leverantörsrelationerna förändras.

Konferensen kommer inte att webbsändas, men via Twitter på hashtag #paffd kan du ta del av diskussionen från deltagarna och vi kommer här även publicera presentationer, tal och referat från anföranden under dagarna.

Lokalen förbereds inför FFD15

Lokalen förbereds inför FFD15

Slutligt program FFD15.

Publicerat på 16 november, 2015, i Nyheter och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Imorgon börjar FFD15.

Kommentarer inaktiverade.