FFD:s värdar inleder konferensen 2016

Kam Thomas Engevall, försvarslogistik FM, Robert Limmergård, generalsekreterare, Säkerhets- och försvarsföretagen, Anna Clara Törnvall Wittgren, C Marknad och inköp FMV, Fredrik Svedberg, vice ordförande, SME-D.
Inledningsvis en dialog med värdarna om förväntningar på diskussionerna Försvarsföretagsdagarna: Diskussionerna spänner över ett brett fält och berörda parter får tillfälle att ses i ett sammanhang utanför det vanliga. Ett sätt att bredda diskussionen med bl.a. SME-D:s företag inom it- och telekom. Dialog viktigt för den goda marknaden. Relationen till leverantörerna viktigt. En annan faktor är att det är mer allvar idag än förut.

Exempel på att göra saker på kort tid under nya förhållanden: demonstrationsvideo på Kustrobot RBS 15 visades.

Publicerat på 29 november, 2016, i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för FFD:s värdar inleder konferensen 2016.

Kommentarer inaktiverade.