Försvarsföretagsdagarna 2017 – datum och plats fastställt

Försvarsföretagsdagarna 2017 arrangeras på Vård Gård den 5-6 december 2017.

Mer information med program och anmälningslänk efter sommaren 2017.

I år, liksom tidigare år, tillämpas ett tak för hur många representanter olika aktörer får registrera. Detta gäller såväl myndigheter som företag. Bakgrunden är att vi vill bereda fler intressenter möjlighet att delta.

Arrangörerna har för 2017 enats om att grundregistrering kommer att vara två representanter för företag med färre än 250 anställda på försvars- och säkerhetsområdet. Därefter kommer en diversifierad tilldelning av extra platser vara tillgänglig. Ett kösystem kommer att upprättas för de som önskar fler platser från vilket vi fyller på när några veckor återstår innan konferensen. OBS! Ett anmälningstak innebär inte att företagen har garanterade platser, det är fortsatt först till kvarn som gäller.

Publicerat på 31 mars, 2017, i Nyheter. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Försvarsföretagsdagarna 2017 – datum och plats fastställt.

Kommentarer inaktiverade.